تاریخ : دوشنبه 12 بهمن 1394

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، در یک جلسه آموزشی در مورد مضرات سیگار دانش آموزان مراغه ای با حرکتی نمادین به مصرف سیگار در خانواده اعتراض کردند.

به مناسبت هفته پیشگیری از سرطان ، بهورزان خانه بهداشت طالبخان در مدرسه ابتدایی حاج فرخ این روستا ، جلسه آموزشی  متفاوتی را برای والدین و دانش آموزان این مدرسه برگزار نمودند.

در این جلسه آموزشی که با حضور والیدن دانش آموزان و 250 نفر از دانش آموزان این مدرسه برگزار گردید، دانش آموزان طی اقدامی نمادین ، پوکه ها  و پاکتهای سیگار را در حیاط مدرسه در اعتراض به مصرف سیگار توسط والدین خود به آتش کشیده و اقدام به رها سازی بادکنکها به نشان ترک سیگار نمودند .

در ادامه جلسه آموزشی و نمادین که به همت معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه و با مدیریت مربی خانه بهداشت ، سرکار خانم کاظمی و همچنین بهورزان خانه بهداشت آقای آقایاری و خانم مراحمی و حافظی پور برگزار گردید، آموزشهای راههای پیشگیری و عوامل خطرساز بیماری سرطان و همچنین سبک زندگی غلط و اهمیت مصرف دخانیات به والدین دانش آموزان و کارکنان محترم مدرسه داده شد .