تاریخ : چهارشنبه 3 مرداد 1397
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با هدف ارتقاء آمادگی عملی در برابر حوادث و بلایا ، تمرین اطفاء حریق در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت برای پرسنل  مراکز  و بهورزان خانه های بهداشت انجام گردید .
در این تمرین بهورزان با شیوه های اطفاء حریق ، شیوه  استفاده از کپسولهای آتش خاموش کن  و اصول اولیه تخلیه اضطراری مراکز در زمان آتش سوزی  آشنا شدند و بصورت عملی استفاده از آتش خاموش کن تمرین گردید . مهندس مسعودخواه ، مسئول دفتر مدیریت خطر بلایای معاونت بهداشتی ضمن اعلام این خبر افزودند : یکی از مهمترین برنامه های اجرایی حوزه معاونت بهداشت در سطح مراکز ، تدوین و تمرین برنامه تخلیه اضطراری می باشد تا امکان پاسخ دهی سریع در حوادث  غیر مترقبه افزایش یابد . ایشان با تاکید بر ضرورت تمرین اطفاء حریق ، تست کپسولهای آتش خاموش کن و رفع ایراد آن ها را از مزایای دیگر برنامه برشمردند و بر ضرورت ارتقاء آمادگی پرسنل تاکید نمودند .