تاریخ : سه شنبه 19 تير 1397
کد 1257
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، روغن های خوراکی سوخته و غیر قابل مصرف توسط مدیریت غذا و دارو امحاء گردید.

دکتر خرمی، سرپرست مدیریت غذا و دارو، در این خصوص گفت: عمده روغن های مستعمل امحاء شده، روغن های استفاده شده در برای پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان بود.

وی ادامه داد: این روغن ها برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی و مخاطرات مربوط به سلامتی آحاد مردم توسط مدیریت غذا و دارو امحاء گردید.

دکتر خرمی گفت: شایان ذکر است این روغن ها توسط خود صنوف محترم و وظیفه شناس جمع آوری و به این مدیریت تحویل گردید.

 وی افزود:  امحا روغن ها در جایگاه مخصوص دفع زباله شهرستان توسط کارشناسان این مدیریت انجام گردید.

همچنین دکتر مقدس کیا،  رییس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی، خواهان همکاری هرچه بیشتر تولیدکنندگان صنفی مواد غذایی با این مدیریت شد.

ایشان از همشهریان محترم درخواست نمود تا در هنگام خرید کالاها از مراکز عمده و خرده به وجود برچسب سیب سلامت و کد بهداشتی درج شده اهتمام ورزیده و از کالاهای قاچاق که فاقد این برچسب و برچسب اصالت کالا بوده و منشا بهداشتی آن نامشخص می باشد ؛ خودداری ورزند.

رییس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی  ادامه داد: سلامت جامعه خط قرمز مدیریت بوده و  مدیریت غذا و دارو در راستای حفظ سلامتی جامعه تمام تلاش خود را مبذول داشته و با متخلفان بدون هیچگونه اغماض برخورد میکند.

ایشان گفت: همشهریان عزیز میتوانند شکایات و پیشنهادات خود را در حیطه وظایف این مدیریت بصورت حضوری و یا با شماره تلفن 37249044 در میان بگذارند.
 
  • واحد ارجاع دهنده مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه