تاریخ : پنجشنبه 10 خرداد 1397

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی داتنشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر غلامرضا فرید اعلائی معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در گفت و گو با خبرنگار مفدا گفت: این کتاب ها باعناوین " امدادگر" و" مباحث منتخب هجز" توسط انتشارات آرتین طب منتشر شده است.

وی افزود: کتاب" مباحث منتخب هجز" شامل مباحثی از قبیل اندازه گیری علائم حیاتی، متدهای بستن زخم، بی حرکتی پیش بیمارستانی و غیره می باشد که در 71 فصل و تحت نظارت دکتر محمد جلیلی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ترجمه شده است.

دکتر فرید اعلایی همچنین خاطر نشان کرد: در ترجمه اثر حاضر اساتیدی از دانشگاههای علوم پزشکی البرز، شیراز،ایران و تهران، در کنار دکتراحمدی، دانشیار دانشکده علوم پزشکی مراغه همکاری داشته اند.

معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه در ادامه گفت: کتاب " امدادگر" نیز که این عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه از مولفین آن اثر می باشد به موضوعاتی از قبیل  آناتومی وفیزیولوزی،انواع حوادث وبیماریها، مراقبت های اولیه در بیمار ترومایی و غیره می پردازد.

• واحد ارجاع دهنده معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی