تاریخ : شنبه 29 ارديبهشت 1397
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه آموزشی با موضوع پیشگیری و کنترل آسم 97 با هدف اهمیت بیماریابی، مراقبت بیماران، پیشگیری از ابتلا به بیماری در افراد پرخطر ، در آموزشگاه بهورزی برای کلیه مراقبین سلامت برگزار گردید.

در ابتدای جلسه، پیش آزمون آسم برای کلیه مراقبین سلامت برگزار گردید سپس خانم دکتر اسدیان، سرپرست گروه بیماریها، در خصوص روز جهانی آسم، اهمیت بیماریابی و مدیریت صحیح بیماری ، پیشگیری از ابتلا به بیماری در افراد پرخطر و  اصلاح شیوه زندگی اشاره نمودند . سپس در مورد ارائه خدمات مراقبتی در این بیماران بر اساس دستورالعمل وزارتی اشاره نموده و توضیحات کافی در این زمینه را بیان نمودند.
در ادامه ایشان بصورت عملی نحوه صحیح استفاده از اسپری ، آسم یار و پیک فلومتر را آموزش دادند و اهمیت آموزش صحیح به بیمار و استفاده صحیح از پیک فلومتر توسط مراقبین سلامت را در راستای کیفیت مراقبت ها و کنترل بیماری آسم توضیح دادند. همچنین بر پیگیری و مراقبت فعال بیماران مبتلا به آسم در مراکز خدمات جامع سلامت، توسط مراقبین سلامت و ارجاع به پزشک تاکید نمودند.
در پایان پس آزمون آسم برای کلیه شرکت کنندگان جلسه، برگزار گردید.