تاریخ : سه شنبه 11 ارديبهشت 1397
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه آموزشی – توجیهی با موضوع  آئین نامه بهداشت محیط مدارس و استانداردهای فضاهای آموزشی از دیدگاه سلامت برای موسسان مدارس غیر انتفاعی در سالن اجتماعات آموزش و پرورش برگزار گردید.
جلسه آموزشی – توجیهی "آئین نامه بهداشت محیط مدارس و استانداردهای فضاهای آموزشی از دیدگاه سلامت"برای موسسان مدارس غیر دولتی در تاریخ 30/1/97 در سالن اجتماعات آموزش و پرورش ، پیرو مصوبات کمیته ستاد برگزاری هفته سلامت ،  برگزار گردید. در این جلسه آقای مهندس امیرپور (کارشناس ارشد سلامت محیط) با هماهنگی کارشناسان سلامت نوجوانان و مدارس معاونت بهداشتی و آقای سامی (اداره آموزش و پرورش) ضمن اشاره به اهمیت و اهداف جلسه آموزشی ، در خصوص میزان نواقصات فضاهای آموزشی غیر دولتی از نظر سلامت و لزوم رعایت موازین بهداشتی در هنگام تهیه مکان مناسب برای احداث یا در اختیار گرفتن فضاهای استیجاری و  اهمیت رعایت این موارد برای گروه سنی نوجوان و دانش آموزان مطالبی را ارایه کردند. در ادامه جناب آقای مهندس امیرپور به موازین بهداشتی پایگاههای تغذیه سالم اشاره نمودند و به رعایت اصول بهداشتی در توزیع مواد غذایی مجاز از طریق بوفه های مدارس تاکید نمودند.نقش بوفه ها و پایگاههای تغذیه سالم در یادگیری و فرهنگ سازی نوجوانان و دانش آموزان بسیار مهم است  کم تحرکی و عدم رعایت اصول تغذیه سالم در مدارس از عوامل مهم چاقی و اضافه وزن در سنین دانش آموزی می باشد.