تاریخ : شنبه 1 ارديبهشت 1397
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر بهشتی، به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی سرپرستی و تیم مدیریت اجرایی مرکز با حضور در واحد آزمایشگاه از پرسنل زحمت کش این واحد تقدیر و تشکر کردند.
30فروردین ،سالروز میلاد حکیم سید اسماعیل جرجانی، پزشک،آزمایشگر و پژوهنده نامدار ایرانی که به حق روز علوم آزمایشگاهی نامگذاری گردیده، فرصت مناسبی است تا از تلاش ها و کوشش های سفیدپوشان این عرصه و راهگشایان و رمز گشایان طبیبان، دیده بانان گمنام عرصه های سلامت کشور که با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا، افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماریها را از آن خود نموده و با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای ارزش های والای انقلاب اسلامی و سلامت جامعه گذاشته اند قدردانی گردد.

روز علوم آزمایشگاهی برکلیه فعالان عرصه های علوم آزمایشگاهی علی الخصوص همکاران محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه و بیمارستان شهید دکتر بهشتی مبارک.....

• واحد ارجاع دهنده بیمارستان شهید دکتر بهشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه