تاریخ : سه شنبه 22 اسفند 1396
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارشناسان بهداشت محیط با حضور گسترده در فعالیت  اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت دقیق انجام می دهند .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اعلام این خبر افزودند : برنامه ریزی لازم جهت کنترل و نظارت دقیق بر تمامی رستورنها ، سوپرمارکت ها ، فروشگاههای فروش مواد غذایی و کارگاه های تولید مواد غذایی صورت گرفته و بازرسان بطور مستمر در ایام تعطیلات نوروزی بر اماکن تهیه و توزیع  مواد غذایی نظارت خواهند کرد .
ایشان سلامتی را خط قرمز و اولویت حوزه بهداشت نام بردند و برخورد قاطعانه با متخلفان بهداشتی  را جزء برنامه های اصلی بازرسان بهداشت محیط برشمردند .
لازم به ذکر است که سامانه تلفنی 190 ، بطور شبانه روزی آماده دریافت گزارشات مردمی در زمینه گزارش تخلفات بهداشتی می باشد .