تاریخ : چهارشنبه 16 اسفند 1396
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با حضور معاون بهداشتی دانشکده و با هدف آمادگی بازرسان بهداشت محیط در ایام نوروز ، مانور نوروزی  گروه سلامت محیط و کار برگزار گردید .

دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اعلام این خبر افزود : هدف از برگزاری این مانور ، ارتقاء آمادگی بازرسان بهداشت محیط و نظارت بر اماکن توزیع مواد غذایی در ایام نوروز است . ایشان با تشریح بازدید های بازرسان از فروشگاهها ، رستورانها و سایر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان مراغه  از برخورد قانونی با متخلفان در این ایام خبر داد .

معاون بهداشتی دانشکده با تاکید بر حضور پررنگ و فعال کارشناسان بهداشت محیط در سطح شهر ، شماره تلفن 190 را به عنوان شماره تلفن دریافت شکایات مردم اعلام کرده و بر آمادگی پاسخگویی سریع به مردم جهت اعلام تخلفات بهداشتی تاکید کرد .