تاریخ : چهارشنبه 16 اسفند 1396
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته اول سیپ (SIP) شهرستان مراغه با حضور نمایندگان ادارات عضو اصلی کمیته ، در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی تشکیل گردید
درابتدای جلسه  خانم دکتر اسدیان سرپرست واحد مبارزه با بیماریها سخنان خود را با اشاره به اپیدمیولوژی بیماری در سطح کشور و شهرستان شروع کردند و بیان کردند که بر خلاف سالهای قبل در حال حاضر الگوی انتقال بیماری از راه تزریقی به راه جنسی تغییر نموده است و این مسئله را تهدید بزرگی برای سلامتی عموم مردم برشمردند و خواستارهمکاری تمامی سازمانهای مرتبط در دستیابی به گروه های پر خطر جنسی جهت انجام رپید تست در آنها گردیدند. سپس به وظایف هر یک ادارات در خصوص اجرای برنامه چهارم استراتژیک ایدزاشاره نمودند و خواستار ارائه گزارش عملکرد توسط نمایندگان ادارات گردیدند. در پایان عدم امکان دسترسی به پاتوق های خانگی را یکی از مشکلات و چالشهای پیشرو در بیماریابی اچ ای وی برشمردند و خواستار راه حلی برای حل این مشکل از طرف ارگان های مرتبط گردیدند.
در ادامه  دکترمجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن خوش امد گویی به نمایندگان ادارات به اهمیت بیماری ایدزاشاره نمودند وهشداردادند که بر خلاف سابق که بیماری ایدز رادر کشور ما انکار می کردند در حال حاضر بیماری ایدز یکی از مشکلات بهداشتی کشورمان می باشد. و لازمه کنترل و پیشگیری بیماری را همکاری و هماهنگی در تمام ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، و فرهنگی و... برشمردند و فرمودند برنامه چهارم استراتژیک ایدز یک برنامه جامع و کاملی بوده ولی متاسفانه ابلاغیه اجرای این برنامه از طرف اداره کل هر یک از ادارات به آنها ابلاغ نگردیده و پیگیری نمی گردد و هر چه زودترخواستار پیگیری این مسئله گردیدند و فرمودند در صورتی که یک عزم جدی وجود نداشته باشد برنامه چهارم موفق نخواهد شد.