تاریخ : چهارشنبه 25 بهمن 1396
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی بررسی برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشتی در سال 97 ، با حضور  دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی و  خانم دکتر خاطر نشان ، مدیر پایش برنامه های عملیاتی و مدیران و کارشناسان مسئول گروههای کارشناسی ستاد معاونت بهداشتی ، در سالن اجتماعات آموزشگاه بهورزی برگزار گردید .
در اتبدای جلسه ، دکتر خاطر نشان ، مدیر پایش برنامه های عملیاتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، به تشریح برنامه های عملیاتی حوزه معاونت بهداشتی پرداختند و ضمن بررسی  درصد ها و شاخصهای مرتبط با پیشرفت برنامه های حوزه معاونت بهداشتی در سال 96  بر لزوم دقت ثبت برنامه ها در سامانه عملیاتی تاکید کردند . دکتر خاطر نشان با اشاره به تدوین برنامه عملیاتی سال 97 ، خواستار ارائه پیشنهادات و انتقادات گروههای کارشناسی در تدوین برنامه عملیاتی سال آتی شدند .
سپس دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده ، ضمن تاکید بر ضرورت تحقق برنامه های عملیاتی گروههای کارشناسی حوزه بهداشت ، توجه به نیازهای واقعی گروههای کارشناسی و ضرورت توجه به منابع و امکانات موجود را از شاخص های اصلی هر برنامه عملیاتی دانستند . دکتر مجتهدی ، پایش و ارزشیابی برنامه عملیاتی را به عنوان رمز اصلی موفقیت برنامه ها اعلام کردند.
در ادامه جلسه ، گروههای کارشناسی به بیان دیدگاههای خود پرداخته و برنامه عملیاتی سال 97 مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت .