تاریخ : شنبه 21 بهمن 1396
در آیین افتتاح این خانه های بهداشت روستایی که در روستای ساروقیه به صورت نمادین برگزار شد، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه گفت: در حال حاضر صد درصد جمعیت روستاهای این شهرستان زیرپوشش خدمات خانه های بهداشت روستایی قرار گرفته است.
علی جنتی افزود: براساس طرح تحول نظام سلامت، توسعه مراکز بهداشتی در مناطق شهری در دستور کار و برنامه این دانشکده قرار گرفته است.
وی با اشاره به ساخت هفت خانه بهداشت روستایی در این شهرستان ادامه داد: این مراکز در روستاهای بیانلوجه، احمد آباد، میمونق، اورتا قشلاق، آغبلاغ علیا، قم تپه و ساروقیه احداث شده است.
 وی اضافه کرد: این خانه های بهداشت روستایی هرکدام با زیربنای 100 مترمربع و اعتبارحدود یک میلیارد و 300 میلیون ریال و در مجموع هشت میلیارد و 500 میلیون ریال ساخته شده است.