تاریخ : چهارشنبه 18 بهمن 1396
وی افزود: این فرد روحانی بنام سید مصطفی ستاری طرحی به عنوان طرح فراگیری طب اسلامی را در مراغه راه انداخته بود و سعی می کرد خرافات را در امر درمان برخی بیماری ها وارد کند.

دکتر احمدی گفت: به محض اطلاع و بعد از بررسی های کارشناسان معاونت درمان، پس از اینکه فعالیت های غیرقانونی این فرد محرز شد، معاونت درمان دانشکده به صورت مکتوب مراتب را به اطلاع مراجع قضایی رساند.

معاون درمان دانشکده افزود: طی هماهنگی صورت گرفته با دادستان محترم شهرستان و دستور قضایی ایشان، در معیت نیروی انتظامی و رئیس اداره نظارت بر درمان دانشکده در محل حاضر شده و از فعالیت نامبرده ممانعت به عمل آمد و اعمال قانون شد.

ایشان اذعان کرد: معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه به عنوان متولی اصلی درمان شهرستان، همواره سعی می کند با نظارت دقیق و کارشناسی بر فعالیت های درمانی، جلوی سوء استفاده کنندگان را بگیرد.

دکتر احمدی گفت: وجود مباحث مربوط به طب در آیات قرآنی و احادیث غیرقابل انکار است اما نباید اجازه دهیم خرافه پرستی در امر درمان مردم وارد شود.