تاریخ : يکشنبه 24 دي 1396
در ابتدای این جلسه، خانم دکتر اسدیان ،گزارش عملکرد حوزه معاونت بهداشتی در خصوص اهداف 13 گانه سند غیرواگیرو عملکرد واحدهای معاونت بهداشتی را بصورت جداگانه و بصورت درصد شاخص های تحقق یافته ، درصد شاخص های تحقق نیافته و چالش های اجرایی برنامه توضیح داد.
ایشان  یادآور شد: چالش اصلی موجود در اجرای برنامه های معاونت بهداشتی در چارچوب سند، عدم امکان گزارشگیری فعالیتهای انجام گرفته از سامانه سیب می باشد.
  در بخشی از این جلسه،  دکتر جنتی ، رئیس دانشکده، ضمن قدردانی از زحمات معاونتها در راستای تحقق اهداف سند مذکور بر اجرای مفاد سند غیرواگیر ، خصوصاٌ شاخص های تحقق نیافته هر معاونت تاکید بیشتری نمود.
یکی از مصوبات این جلسه هماهنگی با سازمان نظام پزشکی جهت برگزاری جلسه توجیهی ایراپن با پزشکان بخش خصوصی و متخصصین بود. معاونت درمان مکلف شد پروتکل کشوری ایراپن را به پزشکان بخش خصوصی ارسال کند.
پخش فیلم های آموزشی در کلیه ی مراکز خدمات جامع سلامت با موضوع NCD و راههای پیشگیری از آن در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت از دیگر مصوبات این جلسه بود. همچنین به دلیل اهمیت آگاه سازی مردم در زمینه استفاده از محصولات غذایی دارای برچسب رنگی مدیریت غذا و دارو با هماهنگی واحد سلامت معاونت بهداشتی مسئول این امر شد.
از دیگر موضوعات مورد بحث توجه ویژه به بحث تحقیق بود که مقرر گردید فعالیتهای پژوهشی توسط معاونت آموزشی در خصوص پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر افزایش یابد.
همچنین از دیگر مصوبات این جلسه تقویت میزان ظرفیت افراد برای مواجهه با عوامل خطر قابل اصلاح مشترک برای بیماریهای غیرواگیر همانند مصرف سیگار، رژیم غذایی ناسالم، عدم تحرک بدنی و مصرف زیان بار الکل و عوامل تعیین کننده آنها کاهش یافته و ظرفیت افراد برای اتخاذ انتخاب های سالم تر (سبک زندگی سالم) بود.