تاریخ : سه شنبه 14 آذر 1396
در این جلسه، توضیحات لازم در خصوص راههای انتقال، پیشگیری و تشخیص بیماری به شرکت کنندگان داده شد و به اهمیت آموزش و اطلاع رسانی به عموم مردم در خصوص بیماری ایدز توسط کلیه ارگانهای ذیربط علی الخصوص ارگانهایی که در امر خطیر آموزش نقش دارند تاکیدگردید.
کارشناس ایدز دانشکده، مشکل اصلی بیماران ایدز را مشکلات ناشی از انگ و تبعیض موجود در جامعه نسبت به این بیماران مطرح نمود و گفت:  در حال حاضر درد اصلی این بیماران مشکلات روحی و جانبی تحمیلی از اطرافیان و افراد جامعه نسبت به آنها است نه عوارض ناشی از بیماری. و تنها راه از بین بردن انگ و تبعیض در جامعه را بالا بردن آگاهی مردم با ارائه آموزشهای لازم برشمرد.
در پایان این جلسه، از طلاب  خواسته شد  در امر آموزش در خصوص اچ ای وی/ ایدز در جهت از بین بردن انگ و تبعیض نسبت به بیماری ما را یاری نموده و در مناسبت های مختلف به گروه هدف خود آموزشهای لازم را رائه نمایند.
در ادامه ی جلسه، مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری مراغه با ذکر  آدرس و تلفن تماس به حضار معرفی گردید.