تاریخ : سه شنبه 30 آبان 1396
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر بهشتی، سرپرست بیمارستان طی پیامی فرارسیدن هفته ی بسیج را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است :
احساس مسئولیت و تعهد در برابر انقلاب مهمترین و بارزترین ویژگی بسیج است و بسیجیان به بهترین نحو وحدت و همدلی مردم ایران در دفاع از میهن اسلامی را به ظهور رسانده‌اند.

در واقع بسیج مظهر اتحاد و انسجام ملی ایرانیان بوده و این مفهوم در کلام مقام معظم رهبری نیز به زیبایی متجلی شده است: "بسیج در حقیقت، مظهر یک وحدت مقدّس، میان افراد ملت است. "
حماسه آفرینی‌ها و فداکاری‌های بسیج تنها محدود به دوران دفاع مقدس نبوده و در تمام دوران حیات پر برکت انقلاب اسلامی حضور این نهاد ارزشمند مردمی مشهود است .بسیج و بسیجیان در تمامی افتخارات نظام جمهوری اسلامی سهیم بوده و در تمامی عرصه‌های علمی و فکری و دفاع از ارزش‌های والای انقلاب همواره الگو و پیشگام بوده‌اند.

اینجانب هفته بسیج و سالروز تاسیس این نهاد مقدس را به تمامی بسیجیان دریادل بویژه بسیجیان پر تلاش جامعه ی پزشکی تبریک میگویم و برای همه این عزیزان آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.

دکتر احمد نوین سالاری
                                                               سرپرست بیمارستان شهید دکتر بهشتی مراغه