تاریخ : يکشنبه 5 شهريور 1396
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر بهشتی مراغه بمناسبت پاسداشت مقام پزشک و داروساز مصادف با ولادت حکیمان عالیقدر جهان اسلام شیخ الرئیس ابو علی سینا  و حکیم محمد ذکریای رازی مراسم گرامیداشتی با حضور جناب آقای دکتر مرزپور معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع، جناب آقای دکتر مجتهدی معاونت محترم بهداشتی، جناب آقای دکتر احمدی معاونت محترم درمان،سایر روسا و مسئولین محترم ستاد دانشکده علوم پزشکی مراغه،پزشکان و همکاران شاغل در بیمارستان شهید دکتر بهشتی و میهمانانی از سایر ادارات شهرستان در تاریخ 02/06/96در محل سالن اجتماعات بیمارستان شهید دکتر بهشتی برگزار گردید.
  در ابتدای این مراسم پس از قرائت آیاتی چند از کلام ا.. مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران ، معاونین محترم توسعه و درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه، جانشین سرپرست بیمارستان و رئیس گروه های محترم پزشکان بیمارستان ضمن عرض خیر مقدم به حضار و تبریک روز پزشک به ایراد سخنرانی پرداختند.
ودر خاتمه نیز از کلیه پزشکان و اساتید با اهدا لوح تقدیر و شاخه گل قدر دانی بعمل آمد.
  • واحد ارجاع دهنده بیمارستان شهید دکتر بهشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه