تاریخ : يکشنبه 1 مرداد 1396
کد 1026
در ابتدای جلسه ، دکتر سلیمانی ، معاون فنی ، ضمن اشاره به اهمیت برگزاری این جلسه آموزشی ، بر مقدم بودن اصل پیشگیری بر درمان اشاره کرده و رعایت نکات بهداشتی را در پیشگیری از بروز بیماری تب کریمه کنگو بسیار پراهمیت توصیف کرد .
در ادامه این جلسه ، مهندس احمدی ، مدیر گروه بهداشت محیط شهرستان مراغه ، ضمن تشریح روند بیماری ، علایم بیماری ، راههای انتقال بیماری را تشریح کرده و خواستار دقت کارکنان کشتارگاه ها در روند ذبح حیوانات بیمار و مشکوک شد .
 ایشان مهمترین گروه درمعرض خطر بیماری تب کریمه کنگو را افرادی دانستند که به هر نحوی با دام سر و کار دارند و رعایت اصول اولیه بهداشت فردی و ایمنی را عامل بسیار موثر در پیشگیری از بیماری برشمرد.
در ادامه جلسه ، مهندس کریمی ، کارشناس بهداشت محیط، به بیان نکات ایمنی پیشگیری از بیماری پرداخته و تمام نکات مورد نیاز را آموزش داد.