تاریخ : چهارشنبه 7 تير 1396
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این رابطه گفت : بحث ایمنی مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت به خاطر بار مراجعه زیاد روزانه بسیار حائز اهمیت است و استخراج درصد ایمنی و شناسایی نکات ضعف و قوت برای  پیشگیری از حوادث احتمالی باید صورت گیرد.
در بخش دیگری از این جلسه که با حضور مدیران اجرایی مراکز خدمات جامع سلامت در آموزشگاه بهورزی برگزار شد، مهندس مسعودخواه ، کارشناس مسئول دفتر مدیریت و کاهش خطر بلایای معاونت بهداشتی ، ضمن آموزش شیوه ارزیابی ایمنی واحد های بهداشتی بر اساس برنامه SARA  ، شناسایی مخاطرات تهدید کننده مراکز بهداشتی را بسیار مهم دانسته و بر ضرورت آمادگی در برابر این مخاطرات تاکید کرد .
ایشان ضمن تشریح نتایج ارزیابی های صورت گرفته ، مهمترین مخاطرات سال گذشته در شهرستان مراغه را بر اساس آمارها ، مخاطرات آب و هوایی بر شمرد و خواستار همکاری تمامی مراکز خدمات جامع سلامت در اجرای برنامه های دفتر کاهش خطر بلایا شد .