تاریخ : يکشنبه 4 تير 1396
به گزارش روابط عمومی، در این دیدار، دکتر علی جنتی، ضمن تبریک هفته قوه قضائیه همکاری بین دانشکده و دادگستری شهرستان را ضامن سلامتی مردم دانست.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه افزود: سلامتی مردم در کنار امنیت و دیگر مسائل بنیادین باید از اولویت های نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی باشد.
دکتر علی جنتی گفت: در برخی موارد مسائل بسیار معمولی جلوی اجرای برنامه های مهم بهداشتی و درمانی را می گیرد که لازم است نهادهای مسئول در این زمینه حساسیت موضوع را در نظر بگیرند.
در بخس دیگری از این دیدار، بالائی، سرپرست دادگستری شهرستان مراغه، ضمن قدردانی از حضور هیئت رئیسه دانشکده، به اهمیت موضوع سلامت مردم اشاره کرد وگفت: با در نظر گفتن حساسیت پرونده های مربوط به سلامت، دادگستری همواره سعی کرده است ضمن حفظ عدالت این حساسیت را در بررسی پرنده های مربوط به حوزه بهداشت درمان داشته باشد.