تاریخ : پنجشنبه 5 آذر 1394

به مناسبت گرامیداشت هفته ی بسیج و به منظور ارج نهادن به مقام شامخ شهدا ، سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه و هیئت همراه با سرهنگ شالچی زاده، فرمانده محترم نیروی بسیج سپاه ناحیه مراغه، دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در این دیدار آقای دکتر علی جنتی ضمن تبریک هفته بسیج خدمت بسیجیان همیشه در صحنه  گفت: فلسفه ی بسیج و مرام بسیجی از بدنه ی اصلی مردم جدا نیست و این فلسفه مقدس در حقیقت تبلور حضور اقشار مختلف جامعه در تمامی صحنه ها است. کما اینکه ما نقش پررنگ بسیج را نه تنها در طول دوران دفاع مقدس بلکه در دوران سازندگی و پیشرفت علمی کشور می بینیم.

ایشان افزود: روشن است که این زحمات به هیچ وجه جبران پذیر نیست و این هفته بهانه ای ست تا از تمامی زحمات آنها در عرصه های مختلف قدردانی شود.