چهارشنبه 21 خرداد 1404
منوی اصلی
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
نمودار سازمانی
نقشه دانشکده
برنامه استراتژیک
شهر مراغه
حوزه ریاست
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
×
نوبت دهی
جوانی جمعیت
نظارت همگانی
کتابخانه مرکزی
میز خدمت
تاریخ :
شنبه 20 فروردين 1401
کد
2182
لینک کوتاه
:
. در هنگام افطار بدن نیاز به یک منبع انرژی به شکل گلوکز دارد که کاهش قند خون در ساعات روزه داری را جبران کند. موارد زیر برای وعده افطار توصیه می شود:
مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ ویا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار
استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیر برنج، نان وپنیر وسبزی که یکی از عادات خوب غذایی ایرانی دراین ایام است. شستشوی کامل وضدعفونی نمودن سبزی مصرفی باید براساس دستورعمل 4 مرحله ای وزارت بهداشت ودرمان وآموزش پزشکی انجام شود.
انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات وسبک، حلیم بدون روغن( حلیم منبع خوبی از مواد نشاسته ای، فیبر، پتاسیم ومنیزیوم است) غذای مناسب برای افطار است. خوردن آش های غلیظ وچرب که مقدارزیادی پیازداغ ونعنا داغ دارد وهمچنین حبوبات فراوان به دلیل ایجاد مشکلات گوارشی دروعده افطار توصیه نمی شود.
سیب زمینی آب پز، سبزی های پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج ونخود فرنگی، تخم مرغ آب پز، کره وعسل غذاهای مناسبی برای افطار هستند.
مصرف بامیه وزولبیا که دارای مقادیر زیادی قندوچربی، اسیدهای چرب اشباع وترانس است، بسیارمحدود شود. به طور کلی زیاده روی در مصرف مواد قندی وشیرین از جمله حلوا، شله زرد خیلی شیرین و... در وعده افطار علاوه براینکه منجر به اضافه دریافت انرژی وچاقی می شود، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود.
گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
واحد ارجاع دهنده
معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه
برچسب ها
ماه مبارک رمضان
افطار و سلامت
رمضان 1401
بارگذاری ...